Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 3 Δεκεμβρίου η διοργάνωση των PlayStation Awards

*
H Sony Interactive Entertainment Japan & Asia ανακοίνωσε ότι η ετήσια τελετή απονομής των PlayStation Awards θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2018. Πρόκειται για την 24η διοργάνωση μιας "γιορτής" που ξεκίνησε το 1994 και από τότε πραγματοποιείται κάθε έτος. Παιχνίδια που έχουν πουλήσει πάνω από 500.000 αντίτυπα σε Ιαπωνία και λοιπές ασιατικές χώρες θα λάβουν το Gold Prize, ενώ όσα έχουν πουλήσει πάνω από 1εκ. το Platinum Prize. Το βραβείο PlayStation Network θα δοθεί στα τρία παιχνίδια που είχαν τις καλύτερες πωλήσεις μέσω PSN games, ενώ για το User’s Choice Award θα ψηφίσουν οι χρήστες. Ακόμα, θα υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες για Indie και PlayStation VR τίτλους. Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube και θα πραγματοποιηθεί στο Grand Prince Hotel New Tanakawa του Τόκιο. Δικαίωμα ψήφου για το User’s Choice Award έχουν μόνο όσοι διαθέτουν ιαπωνικό λογαριασμό στο PSN.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*