Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 30 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του Death's Gambit: Afterlife για Nintendo Switch και PC (trailer)

Η Serenity Forge και η White Rabbit ανακοίνωσαν πως το Death's Gambit: Afterlife θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch (Nintendo eShop) και PC (Steam) στις 30 Σεπτεμβρίου. Όσοι έχουν το αρχικό παιχνίδι στο Steam θα λάβουν δωρεάν αναβάθμιση για το Death's Gambit: Afterlife. Τέλος, η έκδοση για PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει σε αργότερη ημερομηνία.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε και η φυσική έκδοση του παιχνιδιού η οποία θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις αρχές του 2022. Θα περιλαμβάνει το cartridge, stickers και ένα poster δύο όψεων που απεικονίζει τους χαρακτήρες και το χάρτη αντίστοιχα.

Το Death's Gambit: Afterlife είναι η definitive edition του αρχικού παιχνιδιού και θα προσθέσει 10 νέα levels, 22 νέα όπλα, 100 talents, skills, storylines, cinematics, βελτιώσεις στο gameplay και πολλά ακόμη στοιχεία.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*