Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 4 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του Grow Home

Η Ubisoft αποκάλυψε το Grow Home, το οποίο σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα πρόκειται για ένα «παράξενο, βιωματικό παιχνίδι αναρρίχησης» για Windows PC και η έκπληξη είναι ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Το Grow Home αναπτύσσεται από τη Reflections, ένα studio που ανήκει στη Ubisoft και είναι τελείως διαφορετικό από άλλα projects που έχει αναλάβει η ίδια ομάδα, όπως τα The Crew και Tom Clancy's The Division. Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει μια ομάδα αποτελούμενη από οκτώ άτομα και οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του BUD, συντομογραφία του Botanical Utility Droid, το οποίο πρέπει να εξερευνήσει το γαλαξία αναζητώντας νέα φυτά μέσω τον οποίο θα μπορεί να παραχθεί οξυγόνο για τον κόσμο που ζει.



Όπως λέει η Ubisoft, το παιχνίδι είναι ένας συνδυασμός κάθετης αναρρίχησης και εξερεύνησης του περιβάλλοντος, ενώ υπάρχουν αρκετά Power ups διασκορπισμένα σε σπηλιές και νησιά. Για την καλύτερη εμπειρία η Ubisoft συνιστά τη χρήση ενός game pad, μιας και οι παίκτες θα μπορούν να ελέγχουν τα χέρια του BUD ανεξάρτητα το ένα από το άλλο και θα χρησιμοποιούν τα shoulder triggers για να σκαρφαλώνουν. Το Grow Home αναμένεται να κυκλοφορήσει για Windows PC στις 4 Φεβρουαρίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*