Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 6 Ιανουαρίου η κυκλοφορία της PS Vita έκδοσης του Volume

Όπως ανακοίνωσε ο developer Mike Bithell, η έκδοση του Volume για το PlayStation Vita πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Ιανουαρίου, σχεδόν έξι μήνες μετά από αυτή για PC και PlayStation 4 που λανσαρίστηκε τον Αύγουστο. Ο λόγος για αυτή την καθυστέρηση ήταν ότι ο Bithell ήθελε να προβεί σε κάποιες διορθώσεις, με βάση το feedback των παικτών. Επιπλέον, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το παιχνίδι έρχεται με υποστήριξη cross-buy. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το Volume στο PlayStation 4 θα μπορέσουν να το κατεβάσουν δωρεάν στο PS Vita και το αντίστροφο.



Το επόμενο βήμα είναι το Volume: Coda expansion pack που θα κυκλοφορήσει πρώτα στο PlayStation VR. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το gameplay του Volume.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*