Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 7 Ιουλίου το Geometry Wars 3: Dimensions Evolved στο PS Vita

Το ολόφρεσκο Geometry Wars 3: Dimensions Evolved ετοιμάζεται για κυκλοφορία στο PS Vita την επόμενη εβδομάδα με πολλά modes και ξέφρενη δράση. Η Lucid Games ανακοίνωσε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου για το φορητό "τερατάκι" της Sony και μάλιστα θα είναι ανάμεσα στα free games του Ιουλίου για τους συνδρομητές PS Plus. Η Lucid Games αναφέρει πως η φορητή έκδοση δεν θα κάνει καμία έκπτωση σε περιεχόμενο σε σχέση με αυτές των PS4, PS3 αλλά και πως ο τίτλος θα τρέχει σε 60 frames. Αναφέρει μάλιστα πως η μικρότερη ανάλυση στην οθόνη του PS Vita βοηθά το framerate μιας και υπάρχει λιγότερο ζόρι σε GPU και CPU. Η έξτρα άνεση χρησιμοποιείται στη συνέχεια σε μερικές “πατέντες” ώστε να μην υπάρξει έκπτωση ούτε στα δεκάδες οπτικά εφέ του τίτλου.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*