Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 7 Μαρτίου το Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 σε PC, Xbox One

*
Η Capcom ανακοίνωσε πως η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 είναι η 7η Μαρτίου. Το νέο game της σειράς θα εμφανιστεί αυτή την ημερομηνία σε εκδόσεις για PC και Xbox One, καθώς στο PS4 έχει ήδη κυκλοφορήσει από τον Δεκέμβριο. Η ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού θα κοστίζει €24,99, ενώ στα καταστήματα θα κυκλοφορήσει σε μορφή δίσκου (για PS4 και Xbox One) και θα περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό comic με original art από τους Sean Chen (Iron Man, Nova) και Gerarlo Sandoval (Venom, The New Avengers). Η τιμή της φυσικής έκδοσης θα είναι λίγο πιο πάνω και θα φτάνει στα €29,99.



Στο comic θα καλύπτει μια ιστορία των δύο κόσμων μέσα σε 10 σελίδες γεμάτες δράση. Υπενθυμίζουμε πως το Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 κυκλοφόρησε το 2011. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*