Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 8 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του Monster Sanctuary

*
Όπως ανακοίνωσε ο publisher Team 17 και η ομάδα ανάπτυξης Moi Rai Games του παιχνιδιού, το Monster Sanctuary πρόκειται να βγει από το στάδιο Early Access στο οποίο βρίσκεται και να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC (Steam).

Έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια υπό ανάπτυξη, όπως ανέφερε ο managing director της Moi Rai Games, το Monster Sanctuary κατάφερε να γίνει ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Ο ίδιος ομολόγησε πως ο τίτλος ξεκίνησε σαν ένα δευτερεύον project, ενώ δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα κατέληγε να βγει στην αγορά και μάλιστα με την υποστήριξη ενός διακεκριμένου publisher. Φυσικά, στη διεκπεραίωση του στόχου της Moi Rai Games συνέβαλλε το feedback των παικτών που έλαβαν μέρος στο Early Access στάδιο του παιχνιδιού, το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ και ένα χρόνο.


Παίρνοντας τον έλεγχο ενός νεαρού Monster Keeper, βυθιστείτε σε μία περιπέτεια κατά την οποία καλείστε να προστατέψετε την ειρήνη μεταξύ ανθρώπων και τεράτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*