Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 8 Μαϊου η κυκλοφορία του Batman Ninja σε Blu-ray και DVD

*
H Warner Bros. Home Entertainment ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο anime film Batman Ninja, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε Blu-ray και DVD στις 8 Μαΐου και ψηφιακά στις 3 Απριλίου. Ο Batman Ninja ταξιδεύει στο χρόνο καθώς η χρονομηχανή του Gorilla Grodd μεταφέρει πολλούς από τους εχθρούς του στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Αυτοί παίρνουν τη μορφή αριστοκρατών που κυβερνούν τη διαιρεμένη χώρα και αρχηγός τους αναδεικνύεται ο Joker. Προκειμένου να τους αντιμετωπίσει, ο Batman δεν μπορεί να βασιστεί στα υψηλής τεχνολογίας όπλα του, αλλά στην εξυπνάδα του και στους συμμάχους του, όπως η Catwoman. Το ομολογουμένως εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα, είναι δουλειά του σκηνοθέτη Jumpei Mizusaki, του σεναριογράφου Kazuki Nakashima και του character designer Takashi Okazaki. Οι Roger Craig Smith και Tony Hale δανείζουν τις φωνές τους στους Batman και Joker αντίστοιχα, ενω οι Grey Griffin και Tara Strong κάνουν το ίδιο για τις Catwoman και Harley Quinn. Η φωνή του Gorilla Grodd ανήκει στον Fred Tatasciore και το voice-cast συμπληρώνεται από τους Yuri Lowenthal  (Robin), Adam Croasdell (Nightwing και Alfred) και Will Friedle (Red Robin). Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ακόμα trailer για την ταινία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*