Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 9 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του Sol Cresta (trailer)

Η PlatinumGames ανακοίνωσε ότι το shoot ’em up Sol Cresta θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου 2021, για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam), με τιμή €39,99. Ακόμα η εταιρεία αποκάλυψε το "Sol Cresta Dramatic Downloadable Content", που θα προσθέσει στον τίτλο ένα νέο story mode με voice acting, από την πένα του creative director Hideki Kamiya. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο αυτό αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Στο Sol Cresta πιλοτάρετε το εξελιγμένο docking fighter Yamato και ξεκινάτε την Operation: Sol Cresta προκειμένουν να πάρετε πίσω την κυριαρχία του ηλιακού συστήματος από τον στρατό του Mega Zohar. Το Yamato απότελείται από τρία τμήματα. Το Unit 01 Amaterasu, το Unit 02 Tsukuyomi και το Unit 03 Susano. Συνδυάζοντάς τα με διαφορετικούς τρόπους θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία μια ποικιλία εχθρών και καταστάσεων.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*