Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 9 Δεκεμβρίου το PlayStation Experience 2017 keynote event

*
Όπως ανακοίνωσε η Sony Interactive Entertainment America, το PlayStation Experience 2017 keynote θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα Ελλάδας 06:00 πμ. Πρόκειται για μια αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου η παρουσιάση λάβαινε χώρα την πρώτη ημέρα του event και μάλιστα σε λογική ώρα για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν και οι κάτοικοι της Ευρώπης (10:00 η ώρα Ελλάδας). Όσον αφορά το τι θα δούμε, ο social media director της εταιρείας Sid Shuman δήλωσε ότι η εκδήλωση θα είναι μκρότερης κλίμακας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με βάση τα λεγόμενά του, το κυρίως μενού παρουσιάστηκε στο Paris Game Week, παρόλα αυτά θα υπάρχουν αρκετοί καλεσμένοι και σημαντικά νέα για αρκετούς τίτλους. Όπως συμβαίνει με κάθε παρόμοιο γεγονός, η δημοσιογραφική ομάδα του Enternity θα καλύψει ζωντανά το PlayStation Experience 2017 keynote.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Ξημερώματα δίνουν δικαιώματα :p Λογικά θα ανακοινώσουν ακριβή ημερομηνία GodOfWar , θα δείξουν πάλι Days Gone και ας ελπίσουμε λίγο ακόμα από Kojimaρο με DeathStranding!!Αν παίξει και Bloodborne 2 ή άλλο νέο IP από FromSoftware+JapanStudio τότε θα ξυπνήσουμε Σαββατιάτικα χωρίς να πιούμε καν καφέ !!!

*