Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 9 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του νέου Resident Evil με την κωδική ονομασία Project Resistance

*
Η Capcom εγκαινίασε ένα teaser website για το “Project Resistance”, το νέο τίτλο της σειράς Resident Evil. Αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ώρα Ελλάδας 18:00μμ. Το announcement trailer θα δημοσιευτεί στο κανάλι του Resident Evil στο YouTube και το “Project Resistance” θα παρουσιαστεί στο Tokyo Game Show 2019, που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 15 Σεπτεμβρίου στην ιαπωνική πρωτεύουσα.

Εκεί, μελη της ομάδας ανάπτυξης θα φέρουν το κοινό σε μια πρώτη επαφή με τον επερχόμενο τίτλο, μέσω της διοργάνωσης μιας σειράς από stage events. Επιπλέον, οι επισκεπτες του Tokyo Game Show 2019 θα μπορέσουν να παίξουν το “Project Resistance” με την προϋπόθεση να έχουν πραγματοποιήσει σχετική εγγραφή προηγουμένως. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν πάντως για ένα 4vs1 multiplayer game. Περισσότερα σε λίγες μέρες!




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15.00
Όπως φαίνεται, το video είναι ήδη ανεβασμένο στο YouTube και απλά θα δημοσιευτεί την προγραμματισμένη μέρα και ώρα. Κάτι τέτοιο οδήγησε χρήστες να αναζητήσουν κάποια thumbnails (που δημιουργεί η πλατφόρμα) και βγήκε το παρακάτω αποτέλεσμα.



Ταυτόχρονα, εμφανίσηκε η ιστοσελίδα http://residenteviloutbreak.com/ ένα εικαστικό που αναφέρει το Resident Evil Outbreak HD, το οποίο στη συνέχεια κατέβηκε. Μπορείτε ωστόσο να το δείτε στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Αν επαληθευτεί η φήμη για muliplayer only τότε μιλάμε για αυτοκτονία της Capcom που κέρδισε πρόσφατα την εμπιστοσύνη των gamers με τα εξαιρετικά RE7 και RE2remake!!!Πάει πάλι ολοταχώς για....cRapcom :p

      P.S.Εμπρός στο δρόμο της Ninja Theory που μετά το Hellblade κυκλοφορεί μια άκυρη multiμπούρδα!!!

*