Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις αρχές Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Demon Turf (trailer)

Η developer Fabraz ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του 3D platformer Demon Turf. Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στις 4 Νοεμβρίου 2021, για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store). Επιπλέον, με αφορμή το εκ νέου λανσάρισμά του μέσω Steam, έχουν ξεκινήσει τα Demon Turf Trials, που θα δώσουν στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίσουν μία δωρεάν κόπια του τίτλου.

Το Demon World κατοικείται από όλα τα είδη κακοποιών. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν δημιουργήσει συμμορίες που μάχονται για την κυριαρχία και εννοείται πως η κάθε μία έχει τον δικό της αρχηγό. Παρόλα αυτά, κανείς τους δεν μπορεί να φτάσει τις ικανότητες του Demon King. Ο κλήρος για να τον αντιμετωπίσει πέφτει στην Beebz, μια νεαρή δαιμονική ύπαρξη, σχεδόν χιλίων ετών, που αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να αναδειχτεί σε Demon Queen.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*