Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις αρχές του 2019 η κυκλοφορία του Aragami: Shadow Edition για Switch

*
Το Aragami: Shadow Edition κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ οι κάτοχοι Nintendo Switch περιμένουν τη σειρά τους. Αν και αρχκά υπήρχαν ελπίδες ότι ο τίτλος θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2018 για την υβριδική κονσολα, οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή, μιας και αυτό θα πραγματοποιηθεί τελικά στις αρχές του 2019. Επιπλέον, σύμφωνα με τα νούμερα που έχει ως τώρα δημοσιεύσει η Merge Games το Aragami: Shadow Edition έχει ήδη πουλήσει 500.000 στις πλατφόρμες όπου είναι ήδη διαθέσιμο. Στα θετικά για τους κατόχους Switch είναι ότι θα μπορούν να παίξουν online co-op με κατόχους του τίτλου σε PC και Xbox One. Σας θυμίζουμε ότι η Shadow Edition περιλαμβάνει το original παιχνίδι που λανσαρίστηκε το 2016, το Assassin’s Masks DLC και το Nightfall expansion που προσθέτει μια νέα ιστορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*