Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις αρχές του 2021 φέρνουν το Mass Effect Trilogy Remaster (Mass Effect: Legendary Edition) οι νεότερες πληροφορίες

*
Όπως φαίνεται το Mass Effect Trilogy Remaster (που κυκλοφορήσει ως Mass Effect: Legendary Edition) δεν θα κάνει την εμφάνισή του φέτος, αλλά στις αρχές του 2021. Νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας Venturebeat (που έρχονται από άτομα στο development) σημειώνουν πως το πρώτο παιχνίδι δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς δεν μπορεί να φτάσει σε upgrades το επίπεδο των Mass Effect 2 και Μass Effect 3. Συγκεκριμένα, αναφέρονται προβλήματα σε gameplay και οπτικό τομέα. Το Mass Effect: Legendary Edition θα περιλαμβάνει όλο το DLC περιεχόμενο και των τριών Mass Effect, τα τρία games με υψηλότερη ανάλυση και καλύτερης ποιότητας textures, ενώ από το πακέτο θα απουσιάζει το multiplayer τμήμα του τρίτου μέρους της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*