Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις αρχές του 2022 η κυκλοφορία του Blackwind (trailer)

H Blowfish Studios και η Drakkar Dev ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Blackwind. Το science-fiction action platformer με στοιχεία hack-and-slash, που θα γίνει διαθέσιμοσ τις 20 Ιανουαρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC και Mac (Steam, GOG, Mac App Store).

Καθώς η αποικία ανθρώπων στον πλανήτη Medusa-42 προσπαθεί να αποκρούσει εισβολή από εξωγήινους, γνωστούς και ως Raknos, ένα αταίριαστο ζευγάρι ηρώων έρχεται στο προσκήνιο. Ο James Hawkins, ένας έφηβος δίχως επίσημη εκπαίδευση, βρίσκει τον εαυτό του μέσα σε ένα Battle Frame mecha suit. Αποφασισμένος να απωθήσει τους Raknos, να σώσει την αποικία και να βρει τον πατέρα του, James. Στο πλευρό του το Blackwind, το AI του Battle Frame, που θα ριχτεί επίσης σε μία μάχη που δεν έχει ζήσει ποτέ στο παρελθόν ο πλανήτης.


Ακολουθεί ένα ακόμα trailer για τον τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*