Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις δυτικές αγορές το Record of Grancrest War: Quartet Conflict

*
Όπως ανακοίνωσε η Bandai Namco, το Record of Grancrest War: Quartet Conflict πρόκειται να κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες μέσα στο φθινόπωρο. Ο τίτλος χαρακτηρίζεται ως 3D hack-and-slash fantasy role-playing-game, κυκλοφορεί για iOS και Android και το σενάριο βασίζεται στο Record of Grancrest War anime του συγγραφέα Ryo Mizuno. Οι παίκτες καλούνται να αλλάξουν τη ροή του πολέμου και να ενώσουν ξανά μια διαιρεμένη ήπειρο. Κάθε ομάδα αποτελείται από τέσσερεις χαρακτήρες που ανήκουν σε διαφορετικές φατρίες και κάθε μία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Lords, που δυναμώνουν τους συμμάχους τους και καλούν ενισχύσεις, Mages, που χρησιμοποιούν καταστροφική μαγεία και Artists, που σκοτώνουν τους αντιπάλους τους με ένα συνδυασμό δύναμης και ικανοτήτων. Το παρόν δίνουν αγαπημένοι χαρακτήρες όπς οι Theo, Irvin, Siluca και Aishela και οι παίκτες θα βιώσουν μια σειρά από συναρπαστικά σενάρια. Παρακάτω το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*