Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις δυτικές χώρες θα ταξιδέψει το Root Film (trailer)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η PQube και η Kadokawa Games ανακοίνωσαν οτι το Root Film θα κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες, για PlayStation 4 και Nintendo Switch. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί το πότε, ενώ το λανσάρισμά του στην Ιαπωνία έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2020.

Το Root Film είναι ο πνευματικός διάδοχος του Root Letter και έχει δύο πρωταγωνιστές. Τον ανερχόμενο σκηνοθέτη Rintaro Yagumo και την ταλαντούχα, νεαρή ηθοποιό RIHO. Το σενάριο έχει γράψει ο Hifumi Kono, δημιουργός της σειράς τρόμου Clock Tower. Με βάση τα όσα έχουν ως τώρα γίνει γνωστά, ένας από τους βασικούς μηχανισμούς του gameplay του Root Film ονομάζεται Zapping. Θα τον χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια επίλυσης puzzles και μέσω αυτού θα μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα από την οπτική γωνία και των δύο πρωταγωνιστών. Δεν πρόκειται για κάτι εντελώς νέο και φαίνεται οτι είναι εμπνευσμένο από τη σειρά Eve.


Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*