Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις δυτικές χώρες το The Legend of Heroes: Trails of Gold Steel III

*
Η NIS America ανακοίνωσε πως θα φέρει το The Legend of Heroes: Trails of Gold Steel III σε Β. Αμερική και Ευρώπη το ερχόμενο φθινόπωρο για PlayStation 4. Πέραν της απλής έκδοσης, θα γίνει διαθέσιμη και η “Thors Academy Edition” η οποία θα συμπεριλαμβάνει το “Intelligence Division Files” με σκληρό εξώφυλλο, το “Symphony of Class VII” soundtrack, το συλλεκτικό κουτί “Einhel Keep”, ένα SteelBook, πέντε καρτ ποστάλ, ένα λούτρινο του γάτου Mishy και όλα αυτά στην τιμή των $99.99. Θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι τόσο με αγγλικά όσο και με ιαπωνικά voice overs ενώ θα υπάρχουν αγγλικοί και γαλλικοί υπότιτλοι. Τέλος, η NIS America είπε πως θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι κατά την διάρκεια της Pax South 2019 στην παρουσίασή της με τίτλο “JPN -> USA: Danganronpa, Touhou, and Beyond” στις 18 Ιανουαρίου την οποία θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μέσω Twich. Ακολουθεί ένα trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*