Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις δυτικές χώρες το Valkyria: Azure Revolution

Όπως ανακοινώθηκε, το Valkyria: Azure Revolution πρόκειται να κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες. Συγκεκριμένα, αυτό πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός του δεύτερου τριμήνου του 2017, με το publishing στην αμερικανική αγορά να το έχει αναλάβει η Sega, ενώ για την αντίστοιχη ευρωπαϊκή, υπεύθυνη είναι η Deep Silver. Το Valkyria Revolution περιγράφεται ως κάτι διαφορετικό σε σχέση με το σύμπαν του Valkryia Chronicles και διαδραματίζεται στα χρόνια της βιομηχανικής επανάστασης στην Ευρώπη. Επιπλέον, ξεφεύγει από το παραδοσιακό turn-based strategy gameplay και στρέφεται προς ένα συνδυασμό real-time combat και tactical strategy. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ οι κάτοχοι PS Vita θα έχουν μόνο την επιλογή της ψηφιακής έκδοσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*