Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Kickstarter η μεταφορά του The Wonderful 101 σε Nintendo Switch και PS4

*
Η PlatinumGames θα φέρει το The Wonderful 101 του Wii U σε νέες πλατφόρμες και συγκεκριμένα σε Nintendo Switch και PS4, μέσω του Kickstarter. Οι πληροφορίες περί μιας τέτοιας κίνησης έχουν πληθήνει αρκετά τις τελευταίες ώρες και φαίνεται πως το ταλαντούχο studio θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας αυτό το project με τη βοήθεια του κοινού. Όλα δείχνουν πως η ανακοίνωση θα γίνει εντός της ημέρας και για όσους δεν γνωρίζουν, το The Wonderful 101 είναι ένα action adventure που κυκλοφόρησε για την κονσόλα της Nintendo το 2013. Την ανάπτυξή του είχε αναλάβει ο Hideki Kamiya, ο οποίος δούλεψε και στα Resident Evil και Devil May Cry όσο ήταν στην Capcom. Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, η PlatinumGames μπαίνει στο χορό του self-publishing, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε πως ξεκινάει συνεργασία με την Tencent.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*