Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Kickstarter το Death to Spies 3

Η Haggard Games έχει στα σκαριά το τρίτο μέρος της σειράς “Death to Spies” και όπως φαίνεται ξεκινάει σχετική καμπάνια μέσω Kickstarter στις 9 Σεπτεμβρίου για την χρηματοδότηση του project. Στόχος της εταιρίας είναι να μαζέψει $85.000 μέχρι τον Οκτώβριο και έπειτα από ένα χρόνο παραγωγής να κυκλοφορήσει το παιχνίδι τον Οκτώβριο του 2015. Ο νέος τίτλος αποτελεί ένα stealth action game, ενώ το gameplay θυμίζει γνωστούς τίτλους από τα franchises Hitman και Splinter Cell. Η Haggard Games υπόσχεται ανοικτούς κόσμους με πολλαπλούς τρόπους επίλυσης κάθε αποστολής.



Επίσης αναφέρεται και ένα team mode, στο οποίο ο παίκτης θα μπορεί να κινείται ανάμεσα και να χειρίζεται μέχρι και τρεις χαρακτήρες, ο καθένας με μοναδικές ικανότητες και όπλα. Οι αποστολές του Death to Spies 3 θα διαδραματίζονται από την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι και αυτήν του Ψυχρού Πολέμου και οι παίκτες θα επισκεφτούν συνολικά πέντε διαφορετικές χώρες σε Ευρώπη και Αμερική. Τέλος, διαθέσιμο έχει γίνει και ένα demo του τίτλου για όποιον θέλει να το δοκιμάσει και το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*