Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το Abzu

*
505 Games και Giant Squid ανακοίνωσαν ότι το Azbu έρχεται στο Switch μέσω του Nintendo eShop στις 29 Νοεμβρίου 2018, με τιμή €19,99. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε για PlayStation 4 και PC τον Αύγουστο του 2016 και μερικούς μήνες αργότερα, σειρά πήρε η αντίστοιχη έκδοση για Xbox One. To Azbu είναι ένα υπέροχο υποβρύχειο ταξίδι που μεταφέρει τους παίκτες στα βάθη του ωκεανού, όπου η ζωή είναι γεμάτη χρώματα και μυστήρια. Αναλαμβάνοντας το ρόλο του Diver, οι παίκτες θα ανακαλύψυν εκατοντάδες είδη ζωής και θα δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Όμως και εκεί καραδοκούν πολλοί κίνδυνοι. Αποστολή των παικτών είναι να διαλευκάνουν τα μυστήρια που κρύβονται στα βάθη των θαλασσών και να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer του Azbu.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*