Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το Dimension Drive

*
Όπως ανακοίνωσε η 2Awesome Studio, το sci-fi shoot’em up Dimension Drive πρόκειται να κυκλοφορήσει και για Nintendo Switch. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος για PC μέσω Steam Early Access και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως τη δημοσιότητας και οι δύο εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν το προσεχές φθινόπωρο. Όσον αφορά το gameplay, η πρωτοτυπία του επικεντρώνεται στο ότι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα δύο shoot’em up games και εναλλάσσονται από το ένα στο άλλο, έχοντας πάντα ως σκοπό να μείνουν ζωντανοί. Το shooting συνυπάρχει αρμονικά με τα puzzles και προσφέρονται τέσσερα διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, Normal, Hard, Extreme, WTF!. Επιπρόσθετα, το Dimension Drive περιλαμβάνει single player local co-op modes, όπου οι παίκτες μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους τις διαθέσιμες ζωές. Τέλος, ολοκληρώνοντας το story mode, οι παίκτες μπορούν να μεταφερθούν στο The Multiverse, όπου κάθε δύο εβδομάδες θα προστίθεται ένα νέο επίπεδο και οι παίκτες θα συναγωνίζονται για το μεγαλύτερο σκορ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*