Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το Dying: Reborn

*
Το Dying: Reborn κυκλοφορεί από το 2017 για PlayStation 4, Xbox One και PC, με την ομάδα ανάπτυξης Nekcome Entertainment να ανακοινώνει την κυκλοφορία του και για το Nintendo Switch. Το original παιχνίδι περιέχει 6 κεφάλαια, στα οποία ο χαρακτήρας του παιχνιδιού πρέπει να περάσει μια σειρά από trials δημιουργημένα από ένα μυστήριο άνθρωπο ως τιμωρία για ένα παλιό λάθος. Στο Dying: Reborn Nintendo Switch Edition ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να δει νέα κομμάτια της ιστορίας του Mathew, του πρωταγωνιστή που επιστρέφει στη Harbor Town για να βρει την εξαφανισμένη αδελφή του, όταν βρίσκεται αναίσθητος και κλειδωμένος μέσα σε ένα δωμάτιο που μοιάζει με κελί φυλακής. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει από την Coconut Island Studio για την κονσόλα της Nintendo στις 17 Ιανουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*