Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το God Wars: The Complete Legend

*
Αν έχετε Nintendo Switch και σας αρέσει να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας με JRPG τίτλους, τότε σίγουρα ένα χαμόγελο θα κοσμήσει τα χείλη σας διαβάζοντας ότι το God Wars: The Complete Legend είναι ήδη διαθέσιμο για την υβριδική κονσόλα. Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν το tactical RPG God Wars: Future Past κυκλοφόρησε για PlayStation 4, PlayStation Vita kai Nintendo Switch. τώρα, το God Wars: The Complete Legend επεκτείνει τον κόσμο του Future Past και δημιουργεί μια πιο συναρπαστική εμπειρία. Το The Complete Legend προσθέτει ορισμένα νέα στοιχεία στον υπάρχον τίτλο, όπως η δυνατότητα για μάχες σε ταχύτερο ρυθμό και η χρήση περισσότερων χαρακτήρων ταυτόχρονα. Ακόμα, υπάρχουν περισσότεροι ήρωες Mizuho και μεγαλύτερα level caps. Εκτός από αυτά έχουν προστεθεί νέα storylines και οι παίκτες θα κληθούν να περάσουν από το Labyrinth of Yomi για να ξεκλειδώσουν πολλαπλά τέλη. Τέλος, το New Game + mode σας επιτρέπει να γευτείτε ξανά την όλη εμπειρία, διατηρώντας την πρόοδο της ομάδας σας από το προηγούμενο playthrough.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*