Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το Jotun: Valhalla Edition

*
H Thunder Lotus Games ανακοίνωσε ότι ο επόμενος σταθμός του action adventure Jotun που είναι εμπνευσμένο από τη νορβηγική μυθολογία, θα είναι το Nintendo Switch. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου 2018. Το Jotun πρωτοκυκλοφόρησε για PC το 2015, κατόπιν μιας επιτυχημένης καμπάνιας χρηματοδότησης στο Kickstarter. Οι παίκτες αναλαμβανουν το ρόλο της Thora, μιας πολεμίστριας των Viking που είχε άδοξο θάνατο και τώρα θα πρέπει να αποδείξει την αξία της στους θεούς, προκειμένου να της επιτραπεί η είσοδος στη Valhalla. Η περιπέτεια περιλαμβάνει εξερεύνηση, επίλυση puzzles και κυρίως, θεαματικές μάχες εναντίον τιτάνων στο τέλος κάθε επιπέδου. Αυτό που θα πάρουν στα χέρια τους οι κάτοχοι Nintendo Switch, θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Jotun Valhalla Edition, που λανσαρίστηκε δυο χρόνια πριν για PlayStation 4 και Xbox One και πρόσθεσε το boss-rush-themed Valhalla Mode στην αρχική εμπειρία. Η Thunder Lotus υποστηρίζει ότι η έκδοση για Switch θα έχει remastered γραφικά και gameplay βελτιστοποιημένο για handheld mode. Η τιμή του Jotun: Valhalla Edition θα είναι $14,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*