Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το Milanoir

*
Η Italo Games και η Good Shepard Entertainment πρόσθεσαν το Nintendo Switch στη λίστα των formats όπου πρόκειται να κυκλοφορήσει το Milanoir. Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τα ιταλικά αστυνομικά φιλμ της δεκαετίας του '70 και σύμφωνα με τους developers η εν λόγω έκδοση έχει σχεδιαστεί με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της υβριδικής κονσόλας. Έτσι λοιπόν, οι παίκτες θα μπορούν να απολαμβανουν local co-op gameplay χρησιμοποιώντας από ένα Joy-Con. Η πλοκή διαδραματίζεται στο Μιλάνο και περιστρέφεται γύρω από έναν άντρα που ονομάζεται Piero και ακολουθεί τα ίχνη αυτού που τον παγίδεψε και τον έκλεισε στη φυλακή. Ο Piero πρέπει να τα βάλει με εκατοντάδες εχθρούς, οποτε οι ικανότητες των παικτών στο πιστολίδι είναι σημαντικός παράγοντας για να επιτύχει το στόχο του, ενώ θα υπάρχουν και stealth sections. Το Milanoir θα κυκλοφορήσει επίσης για PC εντός του 2018 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*