Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το Phantom Trigger

*
H publisher tinyBuild Games και η developer Bread Team ανακοίνωσαν ότι το Phantom Trigger πρόκειται να κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch. Ο τίτλος περιγράφεται ως ένα hardcore neon slasher με RPG και roguelike στοιχεία και ο πρωταγωνιστής ονομάζεται Stan, το ταξίδι του οποίου περνάει μέσα από σουρεαλιστικούς κόσμους, όπου η ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Θα υπάρχουν πολλαπλά τέλη και το σύστημα μάχης θα έχει ως στοιχεία το ξεκλείδωμα combos και την αναβάθμιση όπλων. Το Phantom Trigger έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει εντός του καλοκαιριού. Εκτός από το Nintendo Switch θα διατεθεί και για PC, με τη συγκεκριμενη έκδοση να βρίσκεται σε φάση open Alpha, που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*