Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το Solstice Chronicles: MIA

*
H Circle Entertainment αποκάλυψε ότι μετά από την κυκλοφορία του για PC, το twin-stick shooter Solstice Chronicles: MIA θα κυκλοφορήσει και για Nintendo Switch, εντός του τρέχοντος έτους. Το παιχνίδι είναι ο πνευματικός διάδοχος του The Red Solstice και ακολουθεί την ιστορία ενός πεζοναύτη που εξώκειλε σε μια αποικία του Άρη, η οποία έχει μολυνθεί από τον τρομερό ιό STROL, που ήρθε από τη Γη. Προκειμένου να δραπετεύσουν, οι παίκτες θα πρέπει να παλέψουν με ορδές εχθρών, χρησιμοποιώντας ο,τι όπλο έχουν στη διαθεσή τους αλλά και το drone που θα τους προσφέρει πλεονεκτήματα. Οι στρατηγικές αποοφάσεις ανταμοίβονται, μέσω διαφόρων ικανοτήτων για το drone και οι παίκτες μπορούν να ακινητοποιούν τους εχθρούς στο σημείο που θέλουν. Επιπλέον, θα υποστηρίζεται local co-op και για να πάρετε μια γεύση από το gameplay, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*