Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το The Escapists: Complete Edition

*
Mouldy Toof Studios και Team17 ανακοίνωσαν ότι το The Escapists: Complete Edition θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 25 Σεπτεμβρίου 2018. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται όλες οι φυλακές του original παιχνιδιού, ότι DLC έχει κυκλοφορήσει ως τώρα, όπως τα: Alcatraz, Duct Tapes are Forever, Correctional Facility και πολλά άλλα. Ακόμα, η Complete Edition θα προσφέρει bonus χάρτες, πολλαπλούς τρόπους δραπέτευσης, δέκα διαφορετικές δουλειές αλλά και σύστημα κατασκευών αντικειμένων. Σας θυμίζουμε ότι το The Escapist 2 κυκλοφορεί ήδη για την υβριδική κονσόλα και τώρα είναι ευκαιρία για τους παίκτες να ολοκληρώσουν τη συλλογή. Η Complete Edition θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή μέσω του Nintendo Switch eshop με κόστος €14,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*