Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το The Lost Child

*
H NIS America ανακοίνωσε ότι το The Lost Child πρόκειται να κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch σε Ευρώπη και Β. Αμερική το προσεχές καλοκαίρι, ταυτόχρονα με τις εκδόσεις για PlayStation 4 και PS Vita. Οι κατοχοι PS Vita θα μπορέσουν να αγοράσουν τον τίτλο μόνο ψηφιακά, ενώ όσοι διαθέτουν PlayStation 4 ή Switch θα έχουν την επιλογή μεταξύ ψηφιακής και retail έκδοσης. Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από το δημοσιόγράφο Hayato Ibuki, ο οποίος ενώ ερευνά μια σειρά από μυστηριώδεις αυτοκτονίες στο Τόκυο, έρχεται αντιμέτωπος με ένα παράξενο κορίτσι. Λυπάται που ο Hayato πρέπει να ζήσει και του δίνει μια συσκευή που του επιτρέπει να συλλαμβάνει ουράνια και μυστηριώδη πλάσματα. Ο δημοσιογράφος ωθείται σε ένα κόσμο άγνωστο και πλέον πρέπει να περιπλανηθεί σε μπουντρούμια που ονομάζονται Layers, προκειμένου να λύσει το μυστήριο της συσκευής. Το ταξίδι του ίσως αποδειχθεί αποφασιστικο για το μέλλον του κόσμου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*