Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το Will: A Wonderful World

*
H Circle Entertainment πρόκειται να φέρει το Will: A Wonderful World της WMY Studio και στο Nintendo Switch. Το εν λόγω visual novel θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή μέσω του eShop της υβριδικής κονσόλας, εντός του 2018. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή γυναίκα που δίχως να καταλάβει το πως βρίσκεται σε ένα δωμάτιο με ένα σκυλί που μιλάει. Είναι θεότητες που απαντούν σε ότι επιστολή λαβαίνουν, κάτι που έχει αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων. Οι παίκτες επιλέγουν μια αλληλουχία γεγονότων για ορισμένους ανθρώπους και αλλάζουν τη ζωή τους. Μερικοί από όσους αναζητούν βοήθεια είναι ένας αστυνομικός που προσπαθεί να βρει τη χαμένη του ταυτότητα και ένας καλλιτέχνης που ψάχνει το λόγο ύπαρξής του. Για όσους ενδιαφέρονται, το Will: A Wonderful World είναι άμεσα διαθέσιμο για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*