Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο PS Vita το Disney Infinity 2.0

Παρά τον ανταγωνισμό από τα amiibo της Nintendo και τη σειρά Skylanders της Activision, το Disney Infinity συνεχίζει τη δυναμική πορεία του και από 9 Μαΐου θα είναι διαθέσιμο για τους κατόχους PS Vita. Όπως έγινε γνωστό μέσω σχετικού post στο PlayStation Blog, το Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes όπως είναι το πλήρες όνομά του, θα διατεθεί υπό τη μορφή ενός special Starter Pack, αποκλειστικά μέσω της αλυσίδας καταστημάτων GameStop. To PS Vita Starter Pack θα κοστίζει $59.99 και εκτός από τον τίτλο θα περιλαμβάνει την ασύρματη βάση τοποθέτησης φιγούρων, το playset του Spider-Man, δύο Marvel Super Heroes game discs, μία Web Code card, ένα καλώδιο φόρτισης τύπουUSB και την φιγούρα του Symbiote Spider-Man που κάνει αποκλειστικό ντεμπούτο στη φορητή κονσόλα της Sony.



Εννοείται ότι η μαύρη φιγούρα του Symbiote Spider-Man θα είναι συμβατή και με τις εκδόσεις του παιχνιδιού για τις υπόλοιπες κονσόλες, απλά η Disney- προφανώς στα πλαίσια κάποιας εμπορικής συμφωνίας- επέλεξε αυτή να κάνει την πρώτη της εμφάνισης στο πακέτο του παιχνιδιού για το PS Vita. Δείτε τα πρώτα screenshots του τίτλου στη συνέχεια.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*