Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο PS4 αυτήν την εβδομάδα το Pathologic 2 (trailer)

Το plague survival horror game Pathologic 2 της Ice-Pick Lodge έρχεται στο PlayStation 4. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για Xbox One και PC από το 2019 και στις 6 Μαρτίου καταφθάνει στην κονσόλα της Sony. Το Pathologic 2 είναι μια στοιχειωμένη, αξιομνημόνευτη εμπειρία όπου ο παίκτης είναι ο χειρούργος Artemy Burakh, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του, μια μικρή πόλη στη Ρωσία , όπου μια μυστηριώδης πανούκλα σπέρνει το θάνατο.

Αυτό που ακολουθεί είναι μια περιπέτεια για επιβίωση σε μια ιστορία που διαρκεί 12 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο παίκτης θα πρεπει να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με διάφορους χαρακτήρες, να ξεδιπλώσει κομμάτια της πλοκής ενώ βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και να συλλέξει αρκετή τροφή για να είναι προετοιμασμένος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*