Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο PlayStation 4 το Fire Pro Wrestling World

*
Κατά τη διάρκεια του Great Pro Wrestling Festival 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Τόκυο, η Spike Chunsoft ανακοίνωσε ότι το Fire Pro Wrestling World πρόκειται να κυκλοφορήσει και για PlayStation 4, μέσα στο προσεχές καλοκαίρι. Επιπλέον, η συμφωνία της developer με τη διοίκηση της ιαπωνικής ομοσπονδίας πάλης, περιέχει τέτοιους όρους που θα της επιτρέψουν να χρησιμοποιήσει τα πραγματικά ονόματα και μορφές των αθλητών. Επιπλέον, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει story mode που με βάση την περιγραφή που δίνεται θα είναι ουσιαστικά το career mode που συναντάμε σε άλλους τίτλους. Οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το χειρισμό ενός νεαρού, άπειρου αθλητή και σκοπός τους θα είναι η αναρίχησή του στην κορυφή, δηλαδή η κατάκτηση του πρωταθλήματος βαρέων βαρών. Σας υπενθυμίζουμε ότι, το Fire Pro Wrestling World είναι ήδη διαθέσιμο για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*