Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο PlayStation 4 το Runner3

*
H σειρά Bit.Trip περιλαμβάνει διάφορα ασυνήθιστα, όμως αποδεκτά από το ευρύ κοινό platformers και ο τελευταίος τίτλος δεν ξεφεύγει από τον κανόνα. Το Runner3 κυκλοφόρησε για Nintendo Switch και PC νωρίτερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε και τώρα βαδίζει προς το PlayStation 4, με αρκετές βελτιώσεις όσον αφορά το gameplay. Ναι μεν, ήδη το ρυθμικό τρέξιμο και τα άλματα δείχνουν καλύτερα από ποτέ, όμως η developer Choice Provisions τροποποίησε το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται ότι θα είναι άριστο το PlayStation 4, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη μια σειρά από απαιτήσεις του κοινού. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να αρχίσετε από την αρχή οπότεδήποτε θέλετε κάποιο επίπεδο και να αλλάζετε το επίπεδο δυσκολίας. Ακόμα, το Runner3 προσφέρει πολλαπλούς playable χαρακτήρες, ένα item shop και πολλά άλλα που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Θα είναι διαθέσιμο για τη νεότερη κονσόλα της Sony από 13 Νοεμβρίου 2018. Μάλιστα, τις δυο πρώτες εβδομάδες η τιμή του θα είναι μειωμένη κατά 50%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*