Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο PlayStation 4 το Splody

*
Μέσα από ένα trailer έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Splody, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στις 18 Σεπτεμβρίου 2018. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης, όπου οι παίκτες πετούν βόμβες, εμπνευσμένο από το Bomberman και άλλους παρόμοιους τίτλους. Οι παίκτες θα πρέπει να τοποθετούν βόμβες, να κατατρέφουν φίλους και στη συνέχεια να συγκεντρώνουν power-ups. Μπορεί να παιχτεί είτε σε τοπικό επίπεδο, με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών, είτε online σε multiplayer matches με έως και 32 άτομα. Μεταξύ των game modes υπάρχουν τα κλασσικά “Last Man Standing”, “Humans vs Bots” και “Capture the Dino”. Συν τα παραπάνω, υπάρχουν επιλογές για customization ορισμένων κανόνων. Για παράδειγμα είναι δυνατός ο καθορισμός των power-ups που θα είναι διαθέσιμα στην αρχή αλλά και αυτών που θα παρέχονται σε κάθε match. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*