Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο PlayStation 4 το TerraTech

*
Ναι μεν Xbox One και PC παρέχουν για την ώρα στέγη στον crafting-centric sandbox τίτλο TerraTech, όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα μιας και η έκδοση για PlayStation 4 θα αφιχθεί εντός των επόμενων ημερών. Πίσω από την ανάπτυξη του TerraTech, βρίσκεται η βρετανική Payload Studios, που πήρε τις βασικές ιδέες των τίτλων LEGO και τις μετέφερε σε ένα open world adventure. Τα γραφικά είναι τετραγωνισμένα, προκειμένου να ενισχύεται η αίσθηση ότι κάποιος παίζει με τουβλάκια. Οι παίκτες αναζητούν συνεχώς υλικά, που στη συνε΄χεια χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν οχήματα, από τανκ έως και αεροπλάνα. Αυτό θα τους επιτρέχει να εξερευνούν εξωγήινους κόσμους που μπορεί να είναι είτε γεμάτοι πράσινο, είτε απέραντη έρημος. Η παρουσία εχθρών είναι απαραίτητη προκειμένου να αυξάνεται το ενδιαφέρον και οι παίκτες θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι για μάχη. Μιας γεύση από τις θανατηφόρες αναμετρήσεις μπορείτε να πάρετε στο trailer που ακολουθεί. Η PlayStation 4 έκδοση του TerraTech θα είναι διαθέσιμη από 14 Αυγούστου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*