Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο PlayStation 4 το Thumper

Όπως ανακοίνωσε η Sony, το indie “rhythm violence” game της Drool με την ονομασία Thumper, θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 εντός του 2016. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός «διαστημικού σκαθαριού» το οποίο παλεύει να βρει το δρόμο του μέσα σε δόλιους και ψυχεδελικούς κόσμους. Ο χειρισμός είναι πολύ απλός και πραγματοποιείται μόνο με τον έναν αναλογικό μοχλό και ένα πλήκτρο. Όπως εξήγησαν μέσω του PlayStation Blog οι ιδρυτές του στούντιο Mark Flury και Brian Gibson, ο λόγος που ο χειρισμός είναι απλός οφείλεται στο ότι ήθελαν να αντανακλάται η απλότητα του gameplay. Έτσι, η εκμάθηση των μηχανισμών του gameplay γίνεται πολύ γρήγορα, ενώ, σταδιακά, όσο προχωράει η δράση, οι παίκτες θα μαθαίνουν νέες κινήσεις, που θα βοηθήσουν στην επιβίωσή τους. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη «ρυθμική κόλαση» που σας αναμένει στο Thumper.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • G3n3raL86
    • ^Τι σχεση εχει η ποιοτητα ενος παιχνιδιου, αν απευθυνεται σε μεγαλο κοινο ή σε μικρό; Ισα-ισα, οσοι ψαχνουν τα πιο ειδικα παιχνιδια, τοτε καταλαβαινουν την αξια τους (δεν ισχυει παντα εννοειται.)

*