Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
Όπως ανακοίνωσε η Sony, το indie “rhythm violence” game της Drool με την ονομασία Thumper, θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 εντός του 2016. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός «διαστημικού σκαθαριού» το οποίο παλεύει να βρει το δρόμο του μέσα σε δόλιους και ψυχεδελικούς κόσμους. Ο χειρισμός είναι πολύ απλός και πραγματοποιείται μόνο με τον έναν αναλογικό μοχλό και ένα πλήκτρο. Όπως εξήγησαν μέσω του PlayStation Blog οι ιδρυτές του στούντιο Mark Flury και Brian Gibson, ο λόγος που ο χειρισμός είναι απλός οφείλεται στο ότι ήθελαν να αντανακλάται η απλότητα του gameplay. Έτσι, η εκμάθηση των μηχανισμών του gameplay γίνεται πολύ γρήγορα, ενώ, σταδιακά, όσο προχωράει η δράση, οι παίκτες θα μαθαίνουν νέες κινήσεις, που θα βοηθήσουν στην επιβίωσή τους. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη «ρυθμική κόλαση» που σας αναμένει στο Thumper.
^Τι σχεση εχει η ποιοτητα ενος παιχνιδιου, αν απευθυνεται σε μεγαλο κοινο ή σε μικρό; Ισα-ισα, οσοι ψαχνουν τα πιο ειδικα παιχνιδια, τοτε καταλαβαινουν την αξια τους (δεν ισχυει παντα εννοειται.)
Και steam απο οτι βλεπω, κομπλε!
Θα λέει τίποτα; Φοβάμαι ότι το κοινό στο οποίο αναφέρεται είναι μικρό.
^Τι σχεση εχει η ποιοτητα ενος παιχνιδιου, αν απευθυνεται σε μεγαλο κοινο ή σε μικρό; Ισα-ισα, οσοι ψαχνουν τα πιο ειδικα παιχνιδια, τοτε καταλαβαινουν την αξια τους (δεν ισχυει παντα εννοειται.)