Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Steam Early Access το Hover: Revolt of Gamers

Επιστροφή στα graffiti, την ηλεκτρονική μουσική και τα πολύχρωμα περιβάλλοντα σηματοδοτεί το Hover: Revolt of Gamers που είναι πλέον διαθέσιμο μέσω Steam Early Access. Ο τίτλος θεωρείται πνευματικός διάδοχος του Jet Set Radio μιας και η αισθητική, το soundtrack αλλά και το “μαρκάρισμα” της περιοχής σας εντός της πόλης με graffity δείχνει ότι πολλά συνδέουν τους 2 τίτλους. Δεν ήταν άλλωστε κρυφό ούτε όταν το Hover: Revolt of Gamers ζητούσε τον οβολό σας μέσω Kickstarter, φτάνοντας τελικά τα 116,398 δολάρια (με αρχικό στόχο τα 38,000 δολάρια). Αυτή τη στιγμή ο τίτλος κοστίζει 12,74 λίρες (μέχρι τις 13 Απριλίου) αν και η κανονική του τιμή θα ανέβει στις 14,99 λίρες. Μπορείτε να σχηματίσετε συμμαχίες με άλλους παίκτες για να ξεφύγετε από την αστυνομία, να εμπλακείτε σε ληστείες (κλέβοντας videogames τα οποία απαγορεύονται στην πόλη που λαμβάνει χώρα ο τίτλος) αλλά και να εμπλακείτε σε αγώνες με άλλους παίκτες.



Μεγάλη έμφαση δίδεται συνολικά στο multiplayer με το drop in-drop out να είναι πραγματικότητα, ακόμα και κατά τη διάρκεια αποστολών. Δείτε παρακάτω ένα παλιότερο trailer του Hover: Revolt of Gamers για να θυμηθείτε τι ακριβώς είναι.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*