Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Steam Greenlight το Little Devil Inside

Το νέο 3D action adventure RPG Little Devil Inside, την ανάπτυξη του οποίου υπογράφει το indie studio Neostream, έκανε την εμφάνιση του στο Steam Greenlight. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε και να σχεδιάσουμε έναν σουρεαλιστικό κόσμο, αλλά με οικεία εμφάνιση και αίσθηση», αναφέρει μεταξύ άλλων η ομάδα ανάπτυξης. Επιπλέον, η Neostream σημειώνει πως το Little Devil Inside ναι μεν έχει κάποιες επιρροές από τα XCOM, System Shock, Legend of Zelda και Betrayal at Krondor franchises, ωστόσο «το μοναδικό 3D περιβάλλον θα προσφέρει μία νέα gaming εμπειρία στους fans των action adventure RPGs». Το game, πέρα από το “inter-connected story”, προσφέρει μία σειρά από side-events και διάφορες mini-αποστολές. Οι παίκτες στην προσπάθεια τους για επιβίωση θα εξερευνήσουν πόλεις, δάση, βουνά, ερήμους, ενώ παράλληλα θα γνωρίσουν νέους χαρακτήρες.



Μέσα από τους παρακάτω players μπορείτε να απολαύσετε και τα σχετικά βίντεο.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Φαίνεται υπεροχο πραγματικα, πανεμορφο και εξαιρετικα ενδιαφερον απο τα τμηματα gameplay που ειχε το video (ηταν ολα gameplay;).

      Αυτην την στιγμη τρεχει kickstarter για οποιον θελει να το στηρίξει.

      https://www.kickstarter.com/projects/ldi/little-devil-inside?ref=card

*