Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Switch τα Another Lost Phone: Laura's Story και A Normal Lost Phone

*
Τα smartphones έχουν γίνει προέκταση της καθημερινότητας μας και είναι πλέον ένα απαραίτητο εργαλείο, όσο και ένα τεράστιος πόλος έλξης σπατάλης χρόνου. Αυτό ακριβώς επιχειρεί να παρουσιάσει με μία κριτική ματιά η Seaven Studios η οποία θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch, το A Normal Lost Phone και το Another Lost Phone: Laura's Story. Με την ανάπτυξη τους να έχει ξεκινήσει από την Accidental Queens, τα δύο αυτά παιχνίδια προσφέρουν μία εμπειρία πλήρως βασισμένη στην αφήγηση και προκαλούν τους παίκτες να επιλύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης διάφορων ατόμων, ψάχνοντας στοιχεία στα κινητά τους τηλέφωνα. Το custom interface που χρησιμοποιείται μοιάζει αρκετά με αυτό του μέσου smartphone και η πλειάδα εφαρμογών και προσωπικών στοιχείων, θα δώσουν παραπάνω από αρκετά στοιχεία στους επίδοξους ερευνητές. Ο γενικότερος τόνος είναι επικριτικός για τον μεγάλο βαθμό εξάρτησης από τα κινητά, χωρίς να γίνεται αφοριστικός και η συναισθηματική φόρτιση είναι ένα ασφαλές στοίχημα. Τα A Normal Lost Phone και Another Lost Phone: Laura's Story είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν σαν πακέτο (Lost Phone Stories Bundle) για το Nintendo Switch στις 19 Ιουλίου και είναι ήδη διαθέσιμα για Windows, Mac, Google Play και Apple Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*