Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Switch το Aragami: Shadow Edition

*
Merge Games και ‎Lince Works ανακοίνωσαν ότι το Aragami: Shadow Edition για το Nintendo Switch, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε φυσική και ψηφιακή μορφή το φθινόπωρο του 2018. Το πακέτο θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, το Aragami Nightfall expansion και όλο το περιεχόμενο που έχει ως τώρα διατεθεί σε ψηφιακή μορφή. Τόσο το παιχνίδι όσο και το θα υποστήρίζουν online co-op δύο παικτών και cross-platform play με PC και Xbox One. Το Aragami είναι ένα action stealth τίτλος που μέχρι τώρα έχει πουλήσει πάνω από μισό εκατομμύριο αντίτυπα. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός απέθαντου δολοφόνου, που έχει τη δύναμη να ελέγχει τις σκιές. Χειριζόμενος το σκοτάδι, ο πρωταγωνιστής τηλεμεταφέρεται μέσω των σκιών, δημιουργώντας μονοπάτια για να φτάσει το στόχο του. Επιπλέον χρησιμοποιεί όπλα και μπορεί να καλεί τέρατα υπο μορφή σκιών για να τον βοηθήσουν. Παρακάτω το νεότερο trailer για τον τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*