Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Xbox One τα OlliOlli2 και Not a Hero

Όπως ανακοίνωσαν οι Roll7 και Team17, τα OlliOlli2 και Not a Hero βρίσκονται καθοδόν για το Xbox One και η κυκλοφορία τους αναμένεται εντός του 2016. Με βάση την πολιτική του Xbox, κάθε παιχνίδι θα λανσαριστεί με μια νέα, "ξεχωριστή" έκδοση. Συγκεκριμένα, το OlliOlli2: XL Edition θα περιλαμβάνει το FreeSkate mode με πέντε νέα επίπεδα για εξάσκηση. Ακόμα, οι παίκτες θα πρέπει να ταξιδέψουν σε πέντε κόσμους όπου τους αναμένουν 50 επιπλέον επίπεδα και 250 challenges.



Από την άλλη, το Not a Hero: Super Snazzy Edition θα περιέχει το νέο Me, Myself and Bunnylord expansion, με τρία νέα επίπεδα, ενω, για πρώτη φορά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν τον BunnyLord. Προς στιγμή, δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκιμένο σχετικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*