Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Xbox One το Perception

*
Όπως ανακοίνωσαν η developer The Deep End Games και η publisher Feardemic, το first-person horror game Perception θα κυκλοφορήσει και για Xbox One. Ως τώρα γνωρίζαμε ότι, το παιχνίδι που χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarter, θα κυκλοφορήσει εντός του 2017, ταυτόχρονα, για PlayStation 4 και PC. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν το ίδιο πρόκειται να συμβεί για την αντίστοιχη έκδοση του Xbox One. Για όσους δε γνωρίζουν, το Perception είναι ένας narrative-based first-person horror τίτλος, όπου οι παίκτες αναλαμβανουν το ρόλο της Cassie. Πρόκειται για μια τυφλή γυναίκα που επί μήνες βλέπει εφιάλτες που σχετίζονται με μια στοιχειωμένη έπαυλη. Κάποια στιγμή αποφασίζει να λύσει η ίδια το μυστήριο και τότε είναι που αρχίζουν οι περιπέτειές της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*