Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο kickstarter το ελληνικό Orbis Aerden: Reign of the Accursed

Το Orbis Aerden: Reign of the Accursed είναι ένα νέο επιτραπέζιο RPG (τύπου) horror game, το οποίο αναπτύσσεται από μία ομάδα Ελλήνων developers, την Dead Eyed Shade Games. Σύμφωνα με την ομάδα, το παιχνίδι είναι επηρεασμένο από παραγωγές όπως το Vampire the Masquerade, το World of Darkness, το Game of Thrones και την Μυθολογία του Κθούλου.



Η εν λόγω παραγωγή έχει ήδη συγκεντρώσει στο kickstarter πάνω από £4.800, ενώ η  ομάδα (στις 24 μέρες που απομένουν) έχει σαν στόχο τις £18.000. Σημειώνεται, ότι το παιχνίδι εκτός από το βασικό βιβλίο κανόνων προσφέρει και προαιρετικές μινιατούρες 32 χιλιοστών. Μέσα από τον παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σχετικά βίντεο, ενώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Orbis Aerden: Reign of the Accursedστην σελίδα του kickstarter.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*