Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο +16% τα έσοδα του τμήματος Xbox για την Microsoft λόγω της ζήτησης για Xbox Series X και S

*
Η θετική πορεία για το τμήμα Xbox και gaming της Microsoft συνεχίζεται και οι ανακοινώσεις για το πρώτο τρίμηνο του νέου οικονομικού έτους της, το φέρνουν στο +16%. Η βασική αιτία είναι η συνεχόμενη ζήτηση για τις δύο νέες κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S που μέχρι και τα τέλη του Σεπτεμβρίου καταγράφεται ως σημαντική για την αμερικανική εταιρεία. Τα έσοδα από το Xbox hardware κινήθηκε στο +166% σε σχέση με πέρσι, ενώ αυτά από τις υπηρεσίες έφτασαν στο +2%. Ο Satya Nadella δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της σεζόν για το τμήμα του Xbox και εκτίμησε πως τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα με τους τίτλους που αρχίζουν να έρχονται από εδώ και πέρα, όπως το Age of Empires IV, το Forza Horizon 5 και το Halo Infinite. Θετικά κινήθηκαν για την Microsoft και άλλοι τομείς, όπως τα Windows, το hardware (Surface) και τα cloud services.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*