Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Τόκιο μεταφέρεται η δράση του World War Z

*
Η Saber Interactive ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του World War Z και τώρα ανακοίνωσε έναν νέο χάρτη του παιχνιδιού, που τοποθετείται στο Τόκιο, με τον Matthew Karch, CEO της εταιρίας να δηλώνει: "Είχαμε τόσο θετική ανταπόκριση σχετικά με το υπάρχον υλικό, που αποφασίσαμε να αυξήσουμε το βασικό παιχνίδι και να φτιάξουμε τέσσερα επεισόδια με συνολικά 11 επίπεδα, διαθέσιμα στην ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού". Σαν βγείτε στον πηγαιμό για το Tokyo λοιπόν, θα πρέπει να επιβιώσετε στην τσιμεντένια ζούγκλα της πόλης μιας και τα ζόμπι θα επιτίθενται από κάθε γωνιά. Δύο αποστολές στον συγκεκριμένο χάρτη θα είναι διαθέσιμες με την κυκλοφορία του παιχνιδιού, με μία ακόμα να γίνεται διαθέσιμη δωρεάν λίγο αργότερα. Το World War Z κυκλοφορείς τις 16 Απριλίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, δείτε ένα trailer με τον νέο χάρτη παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*