Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο διοικητικό συμβούλιο του GameStop μπαίνει πλέον ο Reggie Fils-Aime

*
Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo of America, Reggie Fils-Aime, επιστρέφει στην αγορά, παίρνοντας θέση στο διοικητικό συμβούλιο του GameStop. H εξέλιξη αυτή θα πάρει σάρκα και οστά στις 20 Απριλίου 2020 και θα περιλαμβάνει τόσο τον πρώην ισχυρό άντρα της ιαπωνικής εταιρείας, όσο και τους William “Bill” Simon και James “J.K.” Symancyk. Ο Reggie σημείωσε για το γεγονός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως «η βιομηχανία του gaming χρειάζεται ένα υγιές και ζωντανό GameStop. Αναμένω με χαρά την ένταξή μου στο διοικητικό συμβούλιο του GameStop και την βοήθειά μου στην επίτευξη των παραπάνω στόχων». Είναι αλήθεια πως η πορεία του GameStop τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα καθοδική, κάτι στο οποίο έχει συμβάλλει η άνοδος των ψηφιακών πωλήσεων. Μένει να δούμε τι «φρέσκο» μπορεί να φέρει ο Reggie στην αλυσίδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*